100 vändor till

Hallå pussgurkor,

På mötet idag med J bestämde vi oss för att lämna tillbaka vissa grejer som jag hade valt. Jag har kommit på att jag har en tendens att bli lite galen med inredning. Oftast behöver jag stoppas för att det blir för mycket. Så jag har sagt till J att hon får stoppa min när jag bara vill beställa hem allt fint jag ser.

Så, det som ska tillbaka är soffan på undervåningen och soffbordet. Resten får vi se när allt är klart. Jag hoppas att vi slipper åka så många vändor fram och tillbaka till olila butiker och lämna tillbaka sådant som inte passar in.
Vi passade på att bunkra upp med fika och dricka till våra älsklingar som var där och hjälpte till. Idag kom M, W, S, I, T och A och hjälpte oss. Fast T chillade bara mest 😂.

Såhär ser det ut just nu i As sovrum och det är helt magiskt fint.Jag kom med förslaget att rita tre smala träd till, här. Vad tycker ni!? Har jag rätt eller har jag rätt?Vid 3 tiden åkte jag till Gottsunda och bytte om på A, och sedan fick vi skjuts till Busfabriken. N fyllde år idag och A fick komma på hennes kalas och fira. Han fick dricka slush för första gången idag. Jag lyckades filma det på Instagram och han var så rolig med ljuden som han gjorde. Såg ni det?Imorgon är en ny dag och jag tänker att jag ska försöka ge mig på kläderna och sortera upp allt. Jag känner redan nu att jag kommer behöva slänga så mycket mer än jag tänkt för att få plats med allt. Men men, det är något som jag egentligen skulle ha gjort för längesen. Better late then never.


Gillar

Kommentarer