10 aktiviteter att hitta på när det är kallt

Hallå alla fina!

Har precis kommit hem från en promenad med A. Sh*t vad kallt det är! Mitt ansikte gör ont haha.

Alltså, det ovanför skrev jag idag runt 13:00. A och allt annat har kommit mellan idag. Hela familjen känner sig lite småsjuka och A har varit extra gnällig idag.

Det är så många som klagar över kylan just nu. Jag förstår er, men tycker själv att det är rätt mysigt. Luften känns extra frisk och jag älskar att ta långa promenader med A . Så länge jag inte fryser då, så det gäller att klä sig rätt.

Den här årstiden är så mysig och jag tänkte tipsa om 10 saker att göra både inomhus och utomhus på vintern.

- Laga mustiga soppor, gott, enkelt och behöver inte kosta så mycket.

- Ta långa promenader. På med varma lager, vantar, halsduk och öronmuffar och ta en mysig promenad. Älskar att titta på alla vackra vita träd när jag är ute och går.

- Netflix & chill. Gör en kopp varm choklad/ chai latte/ kaffe och titta på en serie eller film. Jag rekommenderar Orange is the new black, Bright och Birdbox. Alla finns på Netflix, och det sista är läskig så om du är feg som mig (ångrar att jag såg den), så kan den skippas.

- Åka skridskor, så himla roligt och underskattat!

- Åka skidor. Detta har jag alltid velat testa på. Jag har aldrig åkt skidor men nästa år funderar vi på att hyra en stuga och åka lite. Ser mig själv ramla 40 gånger i mitt huvud. Det ser så himla lätt ut men jag tror att det är mycket svårare än man tror. Vad säger ni som åkt skidor?

- Gå på spa. Det tycker jag man kan unna sig i vinter. Att bada bubbelpool och värma sig i en bastu är aldrig fel.

- Åka pulka, sunnerstabacken är perfekt för det.

- Fika, det finns massor med mysiga fik i stan att fika på när det är mörkt och kallt ute. Melrose café, Årummet och Stationen gillar jag.

- Tänd ljus och sätt på dig dina favvotofflor för den extra mysiga känslan hemma.

- Böcker, också väldigt underskattat. Kryp ner i sängen och läs en ny spännande bok, får igång fantasin och ibland behöver man verkligen slita sig loss från en bok när den är riktigt bra.

Nu ska jag ta två alvedon, krama om min gnälliga bebis och försöka lägga mig ner en stund.

Kram på er!

Gillar

Kommentarer

Julia Blomgren,
såå bra tips<33
nouw.com/juliablomgren
WafaWafai
WafaWafai,
Tack snälla! ❤️
nouw.com/wafawafai